به گزارش صدای بورس، این شرکت داروسازی، در ماه های پایانی سال ۹۹ افزایش سرمایه ۸۱ درصدی را در دستور کار خود قرار داد که این موضوع پس از بحث و و بررسی و تصویب در جلسه هیئت مدیره، جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شد.
در گزارش توجیهی هیئت مدیره، تامین سرمایه در گردش وخرید مواد اولیه، کاهش هزینه های مالی و افزایش سود آوری، بهبود نسبت مالکانه و رقابت پذیری شرکت در صنعت و بازار سرمایه و تغییر در ترکیب نوع محصولات تولیدی به عنوان مهترین دلایل پیشنهاد افزایش سرمایه از مبلغ ۵۲۵ میلیارد ریال به مبلغ ۹۵۰ میلیارد ریال عنوان شده است.
بیشتر بخوانید:
بورس تحت تاثیر شرایط اقتصادی و سیاسی کشور
بعد از اظهار نظر پذیره نویسی حسابرس و بازرس قانونی، مجوز این افزایش سرمایه پارس دارو از طریق سلب حق تقدم از سهامداران فعلی و فروش سهام فوق بصورت عرضۀ عمومی و تخصیص سهام جایزه از محل صرف سهام ایجاد شده به سهامداران فعلی صادر گردید که قیمت قطعی سهام جهت عرضۀ عمومی، در مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام که روز پنجم اردیبهشت تشکیل خواهد شد، تعیین می شود.
بررسی گزارش های این شرکت دارویی بورسی در سامانه کدال در سال ۱۳۹۹، رشد ۵۱.۳ درصدی فروش و ۲۰.۵ درصدی تولید این شرکت نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۸ را نشان میدهد.
همچنین بر اساس گزارش های منتشر شده در وبسایت این شرکت داروسازی، در سال ۹۹، تولید ۲۹ محصول در کارگروه تحقیق و توسعه شرکت مصوب گردیده و برای نخستین بار پارس دارو قدم به عرصه تولید مکمل ها گذاشته است. همزمان با دهه فجر سال گذشته نیز ۱۱محصول جدید این شرکت داروسازی کشور رونمایی شد که ۴ محصول آن برای نخستین بار است که در کشور تولید میشود.
شرکت پارس دارو، بهره برداری از سایت جدید تولید محصولات سافت ژل را به عنوان یکی از مهمترین برنامههای مدنظر خود در سال ۱۴۰۰ معرفی کرده است که این پروژه، جهت تنوع و ارتقای سبد محصولات این شرکت در دست اقدام است و افزایش فروش و سودآوری پارس دارو را در پی خواهد داشت.
نظر شما